Ndërlidhjet

Barroso: Të forcohen lidhjet Evropë - SHBA


Presideni i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso, ka kërkuar nga presidenti amerikan, Barack Obama, që t'i forcoj marrëdhëniet transatlantike për tu ballafaquar me krizën ekonomike dhe me konfliktin në Lindjen e Mesme.

"E ftoj Evropën dhe Shtetet e Bashkuara që edhe mëtutje t'i thellojnë marrëdhëniet e tyre transatlantike për tu konfrontuar me krizën ekonomike dhe konfliktin në Lindjen e Mesme", tha zoti Barroso.
XS
SM
MD
LG