Ndërlidhjet

Clinton mbështet USAID-in


Sekretarja amerikane e shtetit Hilari Clinton është zotuar se do të rrisë ndihmën e programeve të jashtme amerikane. Duke folur në selinë e Agjencisë së SHBA-ve për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), Hilari Clinton tha se do të angazhohet që kësaj agjancie t'i japë autorizime dhe mjete më të mëdha.
Gjatë 8 viteve të fundit në mesin e organizatave për ndihmë të jashtme kishte shqetësime se Shtetet e Bashkuara kishin transferuar shumicën e përgjegjësive te instancat ushtarake
XS
SM
MD
LG