Ndërlidhjet

Obama kërkon legjislacion të ri


Presidenti Barak Obama ka bërë thirrje për një legjislacion më të rreptë për rregullimin e industrisë finansiare në Shtetet e Bashkuara,
Obama i ka ftuar ligjvënësit që të hartojnë plane për, siç ka thënë ai, "mbikqyrje serioze" të institucioneve finansiare amerikane, duke vënë në pah se modernizimi i rregullave është i nevojshëm për të shmangur përsëritjen e rënies ekonomike dhe për të mbrojtur konsumatorët dhe investitorët.
XS
SM
MD
LG