Ndërlidhjet

Tiranë: 385 kamera për numërimin e votave


385 kamera do të instalohen në 66 qendrat e numërimit të votave, në përpjekje për të parandaluar parregullsitë në zgjedhjet e përgjithshme të 28 qershorit, që do të mbahen në Shqipëri.

Vendimi u morr gjatë ditës nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve.

Procesi i drejtpërdrejtë i numërimit të votave përmes ekranit do të jetë i hapur dhe për publikun.
XS
SM
MD
LG