Ndërlidhjet

Yves De Kermabo në Beograd


Ministri për Kosovën Goran Bogdanoviç i ka transmetuar sot shefit të EULEX-it Yves de Kermabo gatishmërinë e Serbisë për vazhdimin e bashkëpunimit për sa kohë EULEX-i është status neutral, njofton qeveria e Serbisë.

Bogdanoviç dhe shefi i EULEX-it kanë biseduar për problemet lidhur me furnizimin me energji elektrike të serbëve në Kosovë, lirimin e Florim Ejupit dhe mungesën e lirisë së lëvizjes në Kosovë, thuhet në komunikatën e qeverisë serbe.
XS
SM
MD
LG