Ndërlidhjet

UEFA: Kontroll financiar shtesë për klubet


UEFA ka krijuar një ekip ekspertësh ligjorë dhe financiarë për të kontrolluar klubet kryesore në Evropë. Synimi i kësaj strukture është që të sigurojë se klubet në fjalë bëjnë deklarime reale të të ardhurave.

Struktura e re do të jetë në ballë të luftës së UEFA-s për "lojë të ndershme".

Klubet evropiane nuk do të mund të luajnë në Ligën e Kampioneve, e cila nga sezoni i ardhshëm do të quhet Liga Evropa, nëse nuk do të kenë të miratuar licensën financiare, të miratuar nga struktura e re e UEFA-s.
XS
SM
MD
LG