Ndërlidhjet

Steinbach: Stabiliteti i Kosovës, stabilitet i rajonit


Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Hans Dieter Steinbach deklaroi se stabiliteti i Kosovës nënkupton stabilitetin e rajonit.

"Gjermania i kushton kujdes të veçantë stabilizimit të situatës jo vetëm në Kosovë, por edhe në rajon. Konsiderojmë se gjendja e stabilizuar në Kosovë e nënkupton edhe stabilizimin e tërë rajonit", tha Steinbach gjatë një debati në Prishtinë.

Ai ka thënë se vendi i tij do të vazhdojë të ndihmojë Kosovën, por ka kërkuar që institucionet kosovare të fokusohen veçanërisht në procesin e privatizimit, decentralizimit dhe sundimin e ligjit.
XS
SM
MD
LG