Ndërlidhjet

Leka Zogu viziton Kosovën


"Integrimi në mes të Shqipërisë dhe Kosovës do të bëhet përmes rrugëve tregtare, por edhe lidhjeve vëllazërore", ka thënë sot në Prishtinë pretendenti i fronit mbretëror Leka Zogu.

Ai ka theksuar se Kosova dhe Shqipëria janë të ndara vetëm me një vizë në hartë, që në të vërtetë nuk paraqet ndarje.
XS
SM
MD
LG