Ndërlidhjet

Dy të vdekur në trazirat në Bankok


Dy vetë kanë humbur jetën në konfliktet midis demonstruesve dhe banorëve në disa kuarte në Bankok, ndërsa rreth 100 persona janë lënduar gjatë 12 orëve të fundit në trazirat në Tajlandë.
Demonstruesit kanë kërkuar dorëheqjen e kryeministrit, Abhisito Vexhaxhiva, ndërsa qytetarët janë përleshur me ta për shkak të sjellejve të tyre të dhunëshme.
Mija ushtarë janë vënë në mbrojtje të rezidencës së kryeministrit tajlandez, të cilët kanë penguar demonstruesit të sulmojnë qeverinë.
XS
SM
MD
LG