Ndërlidhjet

KS dënon lansimin e raketës nga Korea Veriore


Të gjitha anëtaret e KS të OKB e kanë përkrahur deklaratën, nëprmjet të cilës dënohet Korea Veriore për shkak të lansimit të raketës dhe kanë ashpërsuar sanksionet e Kombeve të Bashkuara ndja këtij vendi.
SHBA-të dhe Japonia ishin angazhaur që KS të miratojë rezolutnë për Korenë Veriore, por për shkak të kundërshtimit të Kinës dhe Rusisë, është miratuar vetëm deklarata.
XS
SM
MD
LG