Ndërlidhjet

Papa bën thirrje kundër racizmit


Papa Benedikti i XVI-të kërkoi nga të gjitha vendet që të bashkonin forcat për të eleminuar "çdo formë të racizmit, diskriminimit dhe intolerancës".

Papa e cilësoi si nismë të rëndësishme konferencën mbi racizmin që fillon nesër në Gjenevë, pasi kjo dukuri negative vazhdon të ekzistojë, pavarësisht mësimeve të historisë.
XS
SM
MD
LG