Ndërlidhjet

Kina dhe Tajvani arritën marrëveshje financiare


Kina dhe Tajvani sot kanë nënshkruar disa marrëveshje, duke krijuar mundësi për rrjedhjen e investimeve financiare në Tajvan, për të parën herë në gjashtë dekadat e fundit.

Këto marrëveshje paraqesin shenjë për përmirësimin e raporteve ndërmjet ish armiqëve të periudhës së Luftës së Ftohtë.
XS
SM
MD
LG