Ndërlidhjet

Studentët shqiptarë kthehen nga Trieshta


Një grup prej 170 studentësh nga Shqipëria nuk janë janë lejuar të hyjnë në Itali për shkak të problemeve me dokumentetet e udhëtimit dhe janë kthyer në Shqipëri..
Sipas policisë italiane, studentët shqiptarë kishin marrë viza Shengen në bazë të rezervimeve në hotele, por ato nuk kanë qenë valide.
Agjencia italiane e lajmeve Ansa ka njoftuar se vizat turisitike për Hungari, të cilat studentët i kanë marrë në Tiranë janë anuluar dhe ata janë kthyer në Shqipëri.
XS
SM
MD
LG