Ndërlidhjet

SHBA: Miratohen mjetet për Irakun, Afganistanin


Dhoma Përfaqësuese miratoi 96.7 miliarda dollarë për operacionet e Shteteve të Bashkuara në luftërat në Irak dhe Afganistan, si dhe për ndihmën ekonomike dhe të sigurisë për Pakistanin.

Masat u miratuan me 380 vota pro dhe 60 kundër.

Senati është duke punuar për verzionin e vet të legjislacionit, dhe projekt ligji pritet t’i dërgohet presidentit Barack Obama, pasi të dyja dhomat të dakordohen për verzionin final.
XS
SM
MD
LG