Ndërlidhjet

Ahmedinexhad akuzon rivalët e moderuar


Presidenti i Iranit Mahmud Ahmedinexhad ka akuzuar rivalët e tij të moderuar në zgjedhjet e qershorit se po tentojn të dobësojn shtetin islamik duke dëshiruar politikën e “detantit” me Perendimin.
Kritikët e Ahmedinexhadit thonë se fjalimet e tij anti – perendimore dhe mohimi i Holokaustit kanë izoluar Iranin.
Nga ana tjetër Ahmedinexhad ka thënë se dy rivalë të tij, që janë ndër të moderuarit, kanë bashkëpunuar me Perendimin rreth Afganistanit dhe Irakut.
XS
SM
MD
LG