Ndërlidhjet

Hyseni udhëton për lobim në Nju Jork


Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Skender Hyseni është nisur sot në një udhëtim për në Nju Jork. Sipas një komunikate nga zyra e ministrit Hyseni, thuhet se vizita ka qëllim ekskluziv lobimin për njohjen e shtetit të Kosovës.

Gjatë qëndrimit në Nju Jork, ministri Hyseni, thuhet se do të ketë takime me rreth 30 delegacione nga vende që ende nuk e kanë njohur Kosovën, e që janë të akredituar në Organizatën e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork.

Gjatë këtyre takimeve, sipas komunikatës, ministri Hyseni do të flasë për progresin e Kosovës në vitin e parë të pavarësisë si dhe do të kërkojë që qeveritë e këtyre vendeve ta kenë në agjendën e tyre njohjen e Kosovës e ta përshpejtojnë këtë hap.
XS
SM
MD
LG