Ndërlidhjet

Po vazhdojnë zgjedhjet për Parlamentin Evropian


Në shumë vende të BE-së po vazhdojnë zgjedhjet për Parlamentin Evropian.

Më se 375 milionë njerëz kanë të drejtë vote në këto zgjedhje, që filluan dje e zgjasin katër ditë.

Megjithatë, duket se dalja në zgjedhje do të jetë e ulët.

Pjesa më e madhe e shteteve anëtare të BE-së i mbajnë zgjedhjet këtë të dielë, por tashmë ato kanë filluar në Britani dhe në Holandë.
XS
SM
MD
LG