Ndërlidhjet

Liderët e BE-së kërkojnë mbikëqyrje të bankave


Liderët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian kanë bërë thirrje për masa më të shtrënguara për t’i mbikëqyrur bankat dhe pritet që t’i miratojnë reformat për rregullim financiar.

Në takimin në Bruksel, liderët e BE-së gjithashtu e bënë të qartë se do ta mbështesin kandidimin e Hose Manuel Barosos për kryetar të Komisionit Evropian.
XS
SM
MD
LG