Ndërlidhjet

Medof urdhërohet të heqë dorë nga 170 mrd $


Bernard Medof, njeriu i cili u shpall fajtor në muajin mars për mashtrimin më të madh finansiar në histori, është urdhëruar nga gjykata të heqë dorë nga intereset në asetet e tij në vlerë prej 170 miliardë dollarë.

Gjykatësi federal tha se Medof nuk mund të ketë më interesa finansiare në asnjë pronë, përfshirë pasurinë e patundshme, investimet, automjetet dhe anijet.

Prokurorët thanë se rreth 170 milionë dollarë kanë kaluar nëpër llogaritë e Medofit gjatë dekadës kur ai operonte me skemën piramidale.

Bernard Medof mund të dënohet me burg të përjetshëm nëse shpallet fajtor.
XS
SM
MD
LG