Ndërlidhjet

SHBA: Miratohet ligji për ndryshimin e klimës


Dhoma Përfaqësuese e miratoi me shumicë të ngushtë legjislacionin, i cili synon kufizimin e ndotjes industriale në SHBA, që fajësohet për ngrohjen globale.

Shumica e Republikanëve votuan kundër masave, duke thënë se ata nuk besojnë se kjo do t’i ndihmojë mjedisit dhe se do ta dëmtojë ekonominë amerikane.

Mbështetësit thanë se ligji nevoitet për të rivendosur lidershipin e Shteteve të Bashkuara në çështjen e ngrohjes globale.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG