Ndërlidhjet

Solana në Beograd


Përfaqësuesi i lartë për politikë të Jashtme dhe Siguri, Havier Solana, qëndron sot në Beograd, prej nga shkon në Prishtinë, Shkup dhe Podgoricë.
Në Beograd Havier Solana takohet dhe bisedon me presidentin serb Boris Tadiç dhe udhëheqës të tjerë.
Para arritjes në Beograd, Solana u ka thënë agjencive serbe të lajmeve se “Serbia pakthyeshëm është duke shkuar drejt ardhmërisë që do ta ndajë me Bashkimin Evropian”. Ai ka shtuar se “Beogradi duhet të ruaj shkallën e lartë të bashkëpunimit me Tribunalin e Hagës”.
XS
SM
MD
LG