Ndërlidhjet

Honduras: Rivendoset ora policore


Hondurasi ka rivendosur orën policore pas thirrjeve të presidentit të dëbuar, Manuel Zelaja, për protesta në gjithë vendin dhe për rivendosjen e tij në postin e presidentit.

Presidenti i instaluar nga Kongresi pas grusht-shtetit, Roberto Miçeletti, ka përsëritur ofertën për dorëheqje, si pjesë e një zgjidhjeje përfundimtare "për të mirën e paqes në vend, por vetëm me kusht që Zelaja të mos kthehet."
XS
SM
MD
LG