Ndërlidhjet

Rusia mund të heqë dorë nga sistemi "Bulava"


Rusia mund të ndërpresë zhvillimin e raketave bërthamore detare "Bulava", dhe të kërkojë një sistem tjetër, nëse testet nuk tregohen të suksesshme, citon agjencia Interfax burime industriale.

Rusia i ka shtyrë përpara planet për zhvillimin e raketave "Bulava" si kyçe për mbrojtjen strategjike, që u bë simbol i përpjekjeve të Moskës për të krijuar një gjeneratë të re të armatimit pas sovjetik, i cili do të ishte në hap me arsenalin e përparuar amerikan.
XS
SM
MD
LG