Ndërlidhjet

Rënie në tregjet financiare


Tregjet financiare në Evropë dhe në SHBA kanë njohur rënie këtë fillimjavë.

Bursa amerikane njohu rënie duke filluar me shitjet masive të aksioneve të premten. Bursat britanike gjatë ditës pësoi rënie në vlerë prej 1.5 për qind.
Rënie kanë njohur dhe tregjet financiare aziatike, ku bursa e Shangait pati uljen më të madhe, në vlerë prej 1.5 për qind.
XS
SM
MD
LG