Ndërlidhjet

Marrëveshje Zvicër-SHBA për sekretin bankar


Qeveritë e Zvicrës dhe SHBA-ve nënshkruan marrëveshjen, që synon gjetjen e amerikanëve të cilët kanë bërë evazion fiskal duke depozituar paratë e tyrë në bankat zvicërane.

Marrëveshja përfshin gjigantin bankar UBS, që do të japë detajet e rreth 4500 llogarive bankare.

Zvicra është e njohur për ruajtjen e sekretit bankar dhe marrëveshja në fjalë kërkoi kohë dhe negociata të vështira.
XS
SM
MD
LG