Ndërlidhjet

Medvedev: Fajësuesit e BS-së, “gënjeshtarë”Presidenti rus, Dmitri Medvedev ka thënë se kushdo që fajëson ish Bashkimin Sovjetik dhe Gjermanin naziste në mënyrë të barabartë për Luftën e Dytë Botërore, është treguar atë qe ai e quan një “gënjeshtar cinik."

Zoti Medvedev po i referohej një rezolute të miratuar nga Asambleja Parlamentare e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë e cila dënoi nazizmin dhe stalinizmin.

Komentet e presidenti rus Medvedev erdhën në prag të përvjetori të pushtimit nazist në Poloni në vitin 1939.
XS
SM
MD
LG