Ndërlidhjet

Remitancat e migrantëve do të bien në 2009Kombet e Bashkuara thanë se presin që remitancat apo dërgesat e migrantëve të bien për 5% deri 8% këtë vit, pas rekordit që shënuan në vitin 2008.

Konferenca e OKB-së për Tregti dhe Zhvillim tha se se migrantët kanë dërguar vitin e kaluar në shtëpi 305 miliarda dollarë, përkundër krizës ekonomike globale.

Por gjithashtu u bë e ditur se pas afro tetë vjet të rritjes së vazhdueshme, remitancat tash janë në rënie.
XS
SM
MD
LG