Ndërlidhjet

Evropë: Rritet shitja e automjeteveProgramet e qeverive evropiane “e vjetra për të renë” kanë bërë që të rritet shitja e automjeteve në muajt korrik dhe gusht.

Në korrik, shitja e automjeteve është rritur për 2.8 % ndërsa në gusht edhe për 3% më shumë, njoftoi shoqata evropiane e prodhuesve të automjeteve.

Në vendet, të cilat nuk kanë programe të këtilla, shitja e automjeteve të reja ka vazhduar të bjerë.

Nga rritja më së shumti kanë përfituar prodhuesit e automjeteve të vogla si Fiat, Peugeot dhe Renault.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG