Ndërlidhjet

OKB: Ban optimist për ndryshimet klimatikeSekretari i përgjithshëm i organizatës botërore Ban Ki-Mun ka shprehur besimin se tash është çasti politik për një marrëveshje gjithpërfshirëse globale mbi ndryshimet klimatike.

Në takimin e të martës, Kina dhe Shtetet e Bashkuara, dy ndotësit më të mëdhej, premtuan aksione të reja për reduktimin e emisionit të gazrave në atmosferë, por presidentët Hu Xhintao dhe Barak Obama nuk ofruan politika të reja specifike.
XS
SM
MD
LG