Ndërlidhjet

Bebet e sotme do të jetojnë 100 vjetMë shumë se gjysma e bebeve të lindura sot në vendet e zhvilluara do të jetojnë deri në 100 vjet. Hulumtuesit danezë, pas disa kërkimeve, thanë se nëse vazhdohet me këtë ritëm të jetëgjatësisë, atëherë bebet e sotme do të kapin shekullin.

Rritja e ndjeshme e numrit të personave të moshës së tretë sjell dhe një mori sfidash të mëdha për sistemin shëndetësor dhe social të vendeve të zhvilluara.
XS
SM
MD
LG