Ndërlidhjet

Tregjet evropiane shënojnë rënieTregjet financiare evropiane e kanë filluar javën me rënie. Rëniet më të ndjeshme i kanë shënuar kompanitë energjitike. Çmimi i naftës në treg pësoi ulje, duke shkuar në vlerën e më pak se 70 dollarëve për fuçi.

Rritje kanë shënuar kompanitë në industrinë minerale, veçanërisht atë të bakrit dhe metaleve të tjera.
XS
SM
MD
LG