Ndërlidhjet

Raketa amerikane godet HënënNjë raketë e NASA-s, qendrës amerikane të hapësirës, qëllimshëm ka goditur sipërfaqjen e Hënës në përpjekje për të gjetur ujë apo akull.

Një anije kozmike e dytë, që ishte pas raketës do të mund të filmojë dhe marrë mostra për analiza dhe matje.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG