Ndërlidhjet

OKB: Konventë e re për transplant organesh
Një studim i përbashkët i Kombeve të Bashkuara dhe Komisionit Evropian ka bërë thirrje për një konventë të re ndërkombëtare rreth ndalimit të trafikimit të organeve, indeve dhe qelizave

Ky studim u bë i ditur në konferencën për shtyp në Shtabin Qendror të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork du ke shtuar se qëllimi kryesor ishte t'i ndalojë përfitimet materiale nga pjesët e trupit që mund të transplatohen.
XS
SM
MD
LG