Ndërlidhjet

OKB: Bosnja dhe katër vende të tjera – në KS


Bosnja, Brazili, Libani, Nigeria dhe Gaboni janë anëtarë të rinjë të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Për këto 5 vende votoi sot Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara. Këto shtete nuk patën kundër kandidatë.

Mandati i tyre do të jetë dyvjeçar dhe do të filloj më 1 janar të vitit 2010.
XS
SM
MD
LG