Ndërlidhjet

Beograd: Serbët kërkojnë largimin e EULEKS-it


Një delegacion i të ashtuquajturit Kuvend i Bashkësisë së Komunave të Kosovës, i ka dorëzuar sot presidentit të Serbisë, Boris Tadiq, një peticion me më tepër se 48 mijë nënshkrime, me të cilin serbët e Kosovës kërkojnë largimin e misionit EULEKS nga Kosova dhe kthimin e kompetencave tek UNMIK-u.

Peticioni i është dorëzuar edhe ambasadorit rus në Beograd.
XS
SM
MD
LG