Ndërlidhjet

600 shkrimtarë përballen me shtypjenMbi 600 shkrimtarë dhe gazetarë në të gjithë botën përballen me shtypjen. Mbi 200 prej tyre gjenden në burg në kushte shumë të vështira, bën të ditur PEN-i ndërkombëtarë.

PEN, organizata ndërkombëtare e autorëve dhe gazetarëve, thekson se dënimet më të shpeshta të shkrimtarëve janë në Kinë, Turqi, Iran, Eritre dhe Vietnam.
XS
SM
MD
LG