Ndërlidhjet

Ukrainë: Mbyllen shkollat nga gripi i derraveAutoritetet Ukrainase i kanë mbyllur shkollat, i kanë anuluar ngjarjet publike dhe kanë kërkuar nga popullata që të reduktojnë daljet për tri javë, pas konfirmimit të një të vdekurit nga virusi i gripit të derrave.

Kryeministrja Julia Timoshenko, ka bërë të ditur se kjo periudhë do të mund të zgjatet nëse ka nevojë.

Timoshenko ka bërë të ditur në takimin e jashtëzakonshëm të kabinetit qeveritar, se do të prezantoj një sistem të ri për ndalimin e udhëtimeve nga një rajon në tjetrin.

Ministria e Shëndetësisë, ka konfirmuar se një nga 30 të vdekurit në Ukrainën perëndimore ishte viktimë e virusit H1N1, njohur si gripi derrave.
XS
SM
MD
LG