Ndërlidhjet

Bramerz viziton BeogradinKryeprokurori i Gjyaktës Ndërkombëtare të Hagës për ish Jugosllavinë, Serzh Bramerz viziton sot Beogradin. Në qendër të takimeve me zyrtarët e lartë serbë do të jetë arrestimi i mundshëm i Mlladiçit dhe Haxhiqit, dy të kërkuarve kryesorë nga Gjykata e Hagës.

Rasim Lajiç, i ngarkuari nga qeveria serbe për bashkëpunimin me Hagën deklaroi në prag të vizitës së Barmerzit se arrestimi i Mlladiçit do të bëhet deri në fund të vitit.
XS
SM
MD
LG