Ndërlidhjet

Incko: Situata në Bosnjë e rëndë


Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergej Lavrov, është takuar dhe ka biseduar me përfaqësuesin e lartë në Bosnjë Valentin Incko. Nga zyra e Inckos pas bisedimeve është lëshuar një kumtesë në të cilën thuhet se “situata politike në Bosnjë është e rëndë dhe se ka tendencë të keqësimit”.
Sergej Lavrov pas takimit ka përsëritur kërkesën e Rusisë që Zyra e Përfaqësuesit të Lartë të mbyllet dhe të zëvendësohet me një zyrë të përfaqësuesit evropian.
XS
SM
MD
LG