Ndërlidhjet

Bosnje: Diskutohet roli i Përfaqësuesit të LartëZyrtarët ndërkombëtarë do të takohen sot në Sarajevë për ta diskutuar zgjatjan eventuale të mandatit të të dërguarit kryesor ndërkombëtar.

Zyra e Përfaqësuesit të Lartë u themelua për të mbikqyrur zbatimin e Marrëveshjes së Dejtonit nga fundi i luftës në Bosnje.

Takimi i sotëm mbahet një muaj pasi udhëheqësit myslimanë, serbë dhe kroatë dështuan të bien dakord rreth propozimeve të Bashkimit Evropian dhe Shteteve të Bashkuara për ndryshimet kushtetuese.
XS
SM
MD
LG