Ndërlidhjet

GJN: Sot flasin Holanda, Rumania dhe Britania


Në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë, ku po shqyrtohet ligjshmëria e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, sot flasin përfaqësuesit e Holandës, të Rumanisë dhe Britanisë.

Nesër parashihet tqë opinionin e tyre ta paraqesin Vietnami dhe Venezuela dhe me këto dy shtete përfundon procesi i paraqitjes së opinioneve nga vendet e ndryshme.

Pritet që vendimi i GJND-së të shpallet diku në pranverë të vitit të ardhshëm.
XS
SM
MD
LG