Ndërlidhjet

Serbi: Vendimi i FMN-së – sinjal pozitiv


Kryeministri i Serbsië, Mirko Cvetkoviq, deklaroi sot se vendimi i Fondit Monetar Ndërkombëtar, që Serbisë t’i lejohet edhe pjesa e dytë e aranzhmanit stend-baj, është sinjal pozitiv për investitorët e brendshëm dhe të jashtëm.

Zoti Cvetkoviq tha se “nuk do të dëshironte që të premtoj se viti i ardhshëm do të jetë shumë më i mirë”, po ka theskuar se ka vend për optimizëm.

FMN-ja dje e ka përfunduar revizionin e dytë të aranzhmanit stend-baj për Beogradin, kështu që Serbia mund t’i tërheqë edhe afro 350 milionë euro kredi.
XS
SM
MD
LG