Ndërlidhjet

Drejtësia evropiane: Jukos përballë RusisëGjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut njoftoi se do të mbajë seanca dëgjimore lidhur me ankesën e bërë nga gjiganti i naftës Jukos ndaj Rusisë.
Seancat për ankesën në vlerë prej 98 milionë dolarësh do të fillojnë gjatë javës.

Jukos pretendon se autoritetet fiskale ruse ideuan dhe zbatuan falimentimin e kompanisë.

Themeluesi i kompanisë Jukos, Mihail Khdorovski është dënuar me tetë vite burg në vitin 2005.
XS
SM
MD
LG