Ndërlidhjet

SHBA: Dërgohen 4 mijë trupa shtesë në Haiti


Shtetet e Bashkuara do të dërgojnë 4 mijë trupa shtesë në Haiti, që ishin të planifikuara për vendosje në Evropë dhe në Lindjen e Mesme.

Këta ushtarë do të ndihmojnë në përpjekjet për t’i ndihmuar banorët e Haitit me ushqim, ujë dhe kujdes mjekësor, pas tërmetit shkatërrues të para nëntë ditëve.
XS
SM
MD
LG