Ndërlidhjet

Eshton: Ballkani brengë e BE-së


Përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian për siguri dhe politikë të jashtme, Ketrin Eshton, ka deklaruar se Ballkani mbetet brengë e BE-së dhe veçanërisht Bosnja.
“Jam e shqetësuar se si të sigurojmë që ardhmëria e Bosnjës të jetë në BE”, ka thënë Eshton dhe ka shtuar se “mbështetja e BE-së për komunitetet në Bosnjë duhet të jetë e atillë që ato të gjitha të jenë të suksesshme”
XS
SM
MD
LG