Ndërlidhjet

Berisha: Zbatohet vendimi i Gjykatës për marrëveshje me Greqinë


Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për marrëveshjen detare me Greqinë nuk mund të diskutohet, por do të zbatohet, ka deklaruar kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha.
Ai ka thënë se “do të autorizohet menjëherë grupi për të nisur punën, pasi Shqipëria dhe Greqia do të kenë marrëveshjen e tyre për kufijtë detarë”.
Mediat në Tiranë citojnë Berishën të ketë thënë se “do të provohet për së dyti vërtetësia e kësaj që Gjykata ka vendosur”.
XS
SM
MD
LG