Ndërlidhjet

Prifti i kontrollon besimtarët me gjurmët e gishtaveNjë prift polak ka instaluar lexues në kishën e tij që nxënësit t’i vënë gishtat, në mënyrë që të mbikqyrë pjesëmarrjen e tyre në meshë.

“Gazeta Viborça” tha se nxënësit do të duhet t’i lënë gjurmët e gishtave sa herë që do të shkojnë në kishë brenda tre viteve, dhe nëqoftëse marrin pjesë në 200 mesha, atëherë do të lirohen nga obligimi për të hyrë në provim.
XS
SM
MD
LG