Ndërlidhjet

SHBA: Agjenci e re për klimënAdministrata Obama ka propozuar sot ngritjen e një agjencie të re, që do të studiojë dhe raportojë mbi ndryshimet klimatike.

Dhjetorin e kaluar, në Danimarkë, u mbajt konferenca ndërkombëtare ku u diskutua mbi ndryshimet klimatike dhe ngrohjen globale. Takimi, i organizuar nga OKB-ja, përfundoi pa ndonjë marrëveshje. Një takim i ngjashëm do të mbahet në fund të këtij viti në Meksikë.
XS
SM
MD
LG