Ndërlidhjet

Luftë e përbashkët kundër tregtisë me drogëGjashtë ish republikat jugosllave sot kanë premtuar t'i përtërijnë përpjekjet për luftimin e narkotikëve duke i goditur rrugët e trafikimit të drogës në Ballkan.

Ministrat e brendshëm nga Bosnja, Maqedonia, Kroacia, Sllovenia, Mali i Zi dhe Serbia, kanë rënë dakord që t'i ndajnë informatat dhe ta rrisin bashkëpunimin ndërmjet policive dhe prokurorive rajonale.


XS
SM
MD
LG