Ndërlidhjet

Indi-Pakistan, takimi i parë nga sulmet e 2008India dhe Pakistani do të zhvillojnë sot takimin e parë zyrtar që nga sulmet në Mumbai në vitin 2008.

Takimi mes shefave të diplomacive të dy vendeve do të fokusohet në luftën kundër terrorizmit si dhe situatën në Kashmir, rajon që ka qenë shkak i dy nga tre luftërave mes Indisë dhe Pakistanit.
XS
SM
MD
LG